Boffi Showroom

Utförsäljning av Boffi | e De Padova på Lilla Bergsgatan 1 i Göteborg.
Nu kan du tillföra exceptionell design till ditt hem, skapade av världskända formgivare, till expo priser.
Här hittar du vår lounge, hyllan Wigmore samt en matbordsmiljö. 

Wigmore

Wigmore Shelving System, designad av den erkända Piero Lissoni för De Padova, är mer än bara en hylla; det är en konstnärlig och funktionell möbel som förhöjer din inredning till en ny nivå. Wigmore-hyllsystemets vertikala pelare har med rektangulärt tvärsnitt, ger en tidlös estetik. Dess noggrant utformade detaljer speglar Piero Lissonis unika designvision och ger en sofistikerad touch till ditt hem.

227 710 kr inkl moms
Nu: 40% rabatt

Dimensioner: H: 357mm0 L: 4550mm
Finish: mattsvart anodiserad metal

Kontakta Kristina Linnér  kristina@corsostudios.se eller +46 736-22 93 36 för mer information

Bilder på Wigmore

Lounge

Upplev mästerverk i design och funktion från De Padova. Här hittar du soffan Square 16 i läder med geometrisk elegans till det tidlösa bordet Quadrato Espositore med svart ram och en bas i Calcatta oro. 

Étiquette Armchair förenar skandinavisk inspiration och italienskt hantverk, medan Betulla-pallen ger tidlös elegans. Poufen Sen i sammet är både sofistikerad och funktionell. och golvlampan Tsuki i Bianco Carrara representerar minimalism, medan Bombori Lamp förvandlar ljuset till poesi med handgjord japansk estetik. Alla våra produkter är skapade med högsta kvalitet och detaljrikedom för att ta din inredning till nya höjder. Upptäck De Padova och skapa en oöverträffad atmosfär i ditt hem.

Ordinarie pris: 678 230 kr inkl moms
Nu: 40% rabatt

Dimensioner & specifikationer hittar du i bildspelet.

Kontakta Kristina Linnér kristina@corsostudios.se eller +46 736-22 93 36 för mer information

Bilder på Lounge

Matgrupp

Skapa en oöverträffad atmosfär i ditt hem med denna exklusiva grupp från De Padovas kollektion med japanska Time&Style. De Padovas Moon Table förenar konstnärlig elegans med praktisk användbarhet, medan De Padova Sensitive Light Chair hyllar lätthet och styrka med inspiration från japanska tempel. Sunset Armchair erbjuder en oöverträffad komfort med handarbetat läder. Lampan Poet ger en mångsidig och subtil skönhet till ditt hem. Varje produkt är ett konstverk i sig och ger din inredning en tidlös och sofistikerad touch. 

Ordinarie pris: 332 340 kr inkl moms
Nu: 40% rabatt

Dimensioner & specifikationer se bilder i bildspel
Finish: grey charcoal & brown leather

Kontakta Kristina Linnér  kristina@corsostudios.se eller +46 736-22 93 36 för mer information

Bilder på matgrupp

Utförsäljning av Boffi e De Padova Showroom

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.