Boffi | ē De Padova

Boffi står för originalitet med sin råa och lekfulla design. Boffis konceptuella och innovativa design består av kök, badrum och garderober. I vår utställning hittar du också möbelvarumärket ē De Padova som är en skön mix av italienskt och skandinaviskt designhantverk som i Time & Style ēdition blandas med uråldrig japansk hantverksfilosofi. Här visar vi även dörrar från ADL som transformerat dörrens betydelse och funktion för rum. Boffi | ē De Padova är ledande inom design och utmanar våra tankar om inredning och kan skapa en stilistisk revolution i hemmet för den mest vågade. Vår Boffi | ē De Padova Studio i Göteborg är en plats för den designintresserade som gillar utmaningar!

boffi de padova göteborg hittar du köken och möblerna för din renovering. exklusiv italiensk design när den är som bäst


Boffi | ē De Padova Studio Göteborg
Lilla Bergsgatan 1
411 28 Göteborg

 Endast bokade besök

corso@corsostudios.se

+46 736-22 93 36

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.