Tjänster

Vi planerar och ritar all fast inredning, planerar belysning och möblering utefter dina behov, för att hitta det unika för just ditt hem.

Alla våra varumärken är noga handplockade för att leva upp till den höga kvalitet som våra kunder efterfrågar men också för att kunna skapa en tidlös och funktionell miljö att njuta i.

Arkitekttjänster för hela hem

Ska du bygga nytt, bygga ut eller göra om ditt befintliga hem? Vi har mångårig erfarenhet av byggprocessen med både arkitekter och inredningsarkitekter som följer ditt projekt hela vägen.

→ kontakta oss

Kök

Köket är hemmets hjärta, därför samarbetar vi med de bästa varumärkena i världen för att du ska kunna välja det formspråk som passar ditt boende bäst. Vi planerar och ritar köket för att anpassa det efter just dina behov och höjer samtidigt värdet på din bostad med hjälp av tidlös, internationell design.

→ inspiration kök

Badrum

En paus från bruset. Det första rum vi går till när dagen startar är badrummet, därför är det viktigt att du får möjlighet att starta dagen på bästa sätt. Med rätt planering av förvaring, belysning och materialval kan vi göra ditt badrum till en plats för återhämtning. Oavsett om det är ditt master badrum, gästtoalett eller en hel spaavdelning.

→ inspiration bad

Förvaring

En välplanerad förvaringslösning, anpassad efter just dina behov, är en av de viktigaste faktorerna för hur nöjd du kommer bli med ditt nya boende. Vi har mångårig erfarenhet och kunskap att planera funktionell förvaring i premiumkvalitet, oavsett storlek.

→ inspiration förvaring

Möbler

Möbler skapar en helhet och är det som knyter ihop ditt hem. Våra studios må ha begränsad yta, vilket innebär att vi inte kan visa allt vi erbjuder, men vi kan givetvis leverera samtliga möbler från våra varumärken. Genom att rita in möbleringen redan i planeringsfasen kan vi ytterligare öka funktionaliteten i ditt hem. Det går självklart också bra att enbart beställa möbler från oss.

→ inspiration möbler

Belysning

Vi är ensamma om att sälja några av världens mest exklusiva belysningsvarumärken och erbjuder hjälp med att göra belysningsplaner för privatpersoner såväl som till företag. Våra el-och vägguttag blir som smycken på väggar när de placeras rätt. Alla våra varumärken är noga handplockade för att passa in i våra miljöer och förhöja upplevelsen av ditt hem.

→ inspiration belysning

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.