Så här arbetar vi

Hos oss är kunskap, engagemang och kvalitet grunden till det vi gör.  Vår är mission att erbjuda internationella produkter i premiumkvalitet åt den medvetna konsumenten. Genom att rita och planera hela hem från grunden med all fast inredning, i ett nära samarbete med kunden, skapar vi funktionella och tidlösa hem att leva i.

Så här arbetar vi för att skapa ett hem som är unikt anpassat efter era behov och önskemål:

1

På första mötet gör vi en behovsanalys för att ta reda på hur era önskemål och behov möts, därefter går vi igenom budgeten för ert projekt.

2

Funktionalitet är grunden för ett lyckat projekt. När vi har fått förståelse för era behov arbetar vi fram en funktionsplan som beskriver flödet i ert hem. Här presenterar vi ett koncept och en lösning på all fast inredning som diskussionsunderlag i form av skisser, planritningar och kostnadsförslag.

3

För att skapa rätt känsla spelar material, finish och form stor roll. Vi går igenom de färgpaletter ni vill ha genom rummen för att sedan välja material som passar för köket, badrummen, garderober, golv och väggar.

4

När all fast inredning är bestämd kan vi planera möbleringen för rummen, där ni kan välja matsalsmöbler, soffgrupper samt olika textilier som mattor och gardiner. Att i detta skede planera möbleringen säkerställer att helheten av projektet talar samma språk och att funktionaliteten blir så bra som möjligt.

5

Forskningskåren är överens om att belysningens kvalitet påverkar vår hälsa och få gillar synliga sladdar, därför planerar vi i detta skedet in ljussättning men kan även planera för ljud och bild. Vi kan planera in styrsystem för att ljussättningen ska vara optimal under dygnets alla timmar och för att förstärka arkitekturen och inredningen i hemmet. Allt för att du ska kunna njuta av ditt nya hem

6

I slutskedet tar vana montörer och snickare vid för att verkställa dina idéer och våra ritningar. Vi jobbar alltid nära våra kunder och är med från första skiss tills dess att projektet är helt färdigställt

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.