Inomhusdörrar

VIVA PORTE-BELLAGIO03-CORSOSTUDIOS

Viva Porte

Viva Porte är ett litet företag från Brianza i Italien, som specialiserar sig på dörrar. Värdet av “Made in Italy” har högt värde för Viva Porte. “Made in Italy” är byggstenarna för Viva Portes höga kvalitet, då det förkroppsligar hantverkarnas skicklighet och precision. Viva Portes dörrar är designade för att passa i många internationella miljöer […]

Viva Porte Läs mer »

dörrar från adl förvandlar betydelsen av rum finns hos boffi de padova studios lilla bergsgatan 1 göteborg

ADL

ADL startades av Massmio Luca 2004 i sin strävan efter att skapa högteknologiska och högkvalitativa produkter som också blir en viktig del av inredningen. ADL är en av de starkaste leverantörerna internationellt som fokuserar på att skapa dörrar som inte bara är inredningsdetaljer utan som skapar en helhet genom att vara en del av rummet.

ADL Läs mer »

Rimadesio-interior-corsostudios-terrassgatan

Rimadesio

Rimadesios erbjuder skjutdörrar, garderober och möbler gjorda av noggrant utvalt material, ofta med en unik detaljrikedom. Med Rimadesios produkter kan man skapa skräddarsydda lösningar för de mest sofistikerade miljöerna. Besök rimadesio hemsida rimadesio inspiration

Rimadesio Läs mer »

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.