cc-tapis

cc-tapis-feathers-corsostudios-inredning-mattor-handknutna-helahem

cc-tapis är det Franskitalinska företaget som producerar moderna, handknutna mattor i Nepal gjorda av tibetanska konstnärer.

cc-tapis stora respekt för materialval och kulturen från den gamla hantverkstraditionen återspeglar sig genom hela cc-tapis ekologiska tillverkningsprocess. Allt från handspinningen av den mjukaste himalayanska bomullen till att de använder renat regnvatten för att tvätta slutprodukten, gör att varje matta från cc-tapis blir helt unik. cc-tapis är för dem som förstår och njuter av konst, high-end produkter och för dem som har tålamod. Produktionstiden är tre månader men i mattorna väver man in både historia och tidlös kultur.

cc_tapis_ADV_Dario_Salamone__05
cc-tapis-corso-studios-formation1-handknutnamattor-hållbar-inredning-tidlös
Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.