Inalco

inalco mdi finns hos corso studios_ytskikt golv väggar renoveringar klä ditt hem i mdi

Inalco står för innovation, exklusivitet och elegans. Deras MDi (Minerals, Design, innovation), representerar ett hållbart genombrott för hela design- och arkitekturvärlden. Inalcos MDi håller på att förändra hur vi tänker på och genomför möjligheterna med ytmaterial.  

I stället för att exploatera naturen i letandet efter den perfekta designen, skapar Inalco designen själv.  Med en unik teknologi och miljövänlig tillverkningsprocess väljer Inalco ut de bästa mineralerna och applicerar en design på en hel platta. På så sätt skapar Inalco hållbara produkter utanför det geologiska kretsloppet, där alla produkter har ett lågt klimatavtryck.

Inalcos MDi, går i spetsen för att förändra marknaden genom att leda utvecklingen till nya innovationer. Med siktet inställt på att krossa gränser och hitta nya möjligheter, kommer Inalcos MDi bli en självklar spelare när du väljer ytskikt till ditt projekt.

inalcos keramiska mdi finns hos corso studios_ytskikt golv väggar renoveringar klä ditt hem i mdi
Inalco Dekton Corso Studios Constantino keramisk platta

inalco inspiration

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.