Occhio

kvalitetsbelysning från occhio hos corso studios

”Creating a New Culture of Light” är vad som gjort Occhio marknadsledande inom kvalitativ belysningsdesign. Occhio är ett av de mest innovativa företag inom belysningsbranschen och har vunnit hundratals prestigefyllda designpriser.

Att ”Quality of Light means Quality of Life” är vägledande för Occhio är tydligt. Occhios armaturer är bländfria och har den högsta LED-kvaliteten. Kvalitet av ljus mäts i CRI, vilket är ett index som beskriver hur bra färger återges av ljus, där solens CRI är 100. Alla Occhios armaturer har CRI mellan 95-97.

Belysning från Occhio ska vara rolig att använda och går att få med ”touchless control”, då kan du tända, dimra, ändra färger och släcka ljuset med en handrörelse. Självklart kan du styra alla armaturer från Occhio med mobilen och förinställa belysningen i ditt hem.

occhio finns hos corso studios, vi gör projekt över hela Sverige.
mysig bordsbelysning från occhio hos corso studios
Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.