Poliform | Möbler

poliform-bed-chair-lamp-santamonica-möbler-helahem-corsostudios

Italienska och familjeägda Poliform startade 1970 i Brianza och är idag ledande inom internationell design. Poliform har valt att bevara hantverket och produktionen lokalt för att värna om områdets engagemang och gemenskap. Visionen om att söka efter kvalitet genom ständig utveckling av sina kollektioner baserat på aktuella livsstilstrender har lett till att Poliform idag är synonymt med hög kvalitet och lyx.

Poliform har kollektioner med mångfacetterade lösningar och system för hela hemmet, däribland kök, garderober, bokhyllor, möbler och sängar. Den omfattande produktionen grundar sig i idén om att skapa ett ”Poliform hem” med stilistiska objekt som är designade för att passa med varandra.

poliform-bed-chair-lamp-santamonica-möbler-helahem-corsostudios-santamonica
poliform-bed-chair-lamp-santamonica-möbler-helahem-corsostudios-bed-bedsidetable
Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.