Vola

kvalitetsblandare i dansk design från vola hos corso studios

Vola är ett danskt företag som tillverkar stilrena och högkvalitativa blandare för badrum och kök.Alla produkter är tillverkade för hand i Danmark där enbart i material av bästa kvalitet används. Tekniken för hur borstningen och poleringen på Volas produkter finns inte nedskrivet utan är kunskap som gått i arv hos hantverkarna. Vola utbildar sina hantverkare och bygger sin expertis för att kunna bevara sin kvalitet och historia.

Vola har tilldelats flera prestigefyllda designpriser och har bevisat att blandarens utseende sätter stor prägel på rummets helhetskänsla. Vola har stort fokus på innovativt hållbarhetsarbete och gör därmed världen vackrare idag, utan att påverka den negativt för framtida generationer

kvalitetsblandare i dansk design från vola hos corso studios
kvalitetsblandare i dansk design från vola hos corso studios

vola inspiration

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.