Corso Studios ritar hela hem kök förvaring bad och belysning Poliform

Casa Estiva

Det här är Casa Estiva, ett sommarhus familjen ville behålla men önskade förvandla det till ett modernt semesterhem. Casa Estiva ligger i en sommaridyll som fyllts med internationell elegans och blivit ett hem för återkoppling och sena sommarkvällar.

Corso Studios Poliform Salvatori Santa Cole

Kristina berättar att hela hemmet är planerat med belysning från Occhio. Köket som vi placerat hos Casa Estivia är en köksö från Poliforms modell Artex i svart alm samt att kortsidorna av köket har en lackad finish. På köksön ligger Salvatoris sten Gris du Marais i texturen Lithoverde. Det är en textur som Salvatori bygger upp av spillbitar. 

Intill kök och vardagsrum angränsar ett vinrum. Casa Estiva är ett hem som inbjuder till stora sociala tillställningar och en viktig komponent i hemmet var att få till detta vinrum. En vinkännares dröm! På golvet ligger Salvatoris Stone Parquete i Pietra d´Avola.  

Corso Studios exklusiva badrum i italiensk internationell design Salvatori ADL och Agape

Välkommen in i Casa Estivas mastersuite. För att skapa dynamik och få öka det naturliga ljusinsläppet har vi placerat en skjutdörr från ADLs modell Mitica. Den fungerar som en rumsavdelare till det intilliggande sovrum med WIC. 

Mastersuitens badrumskommod kommer från Salvatori och deras kollektion Adda, i ribbad valnöt och stenen Silk Georgette. Även väggen är klädd i Salvatoris, Silk Georgette i texturens Bamboo. Spegeln är ifrån Antoniolupi Circus. Ovanför kommoden sitter Occhios Io Giro i mattguld och bakom kommoden finner vi mastersuitens WC samt dusch. 

Bakom sänggaveln har vi planerat en WIC från Poliforms modell Senzafine. Det ger en generös förvaring med dels öppen förvaring, dels stängd. Belysningen är från Occhio liksom som i hela hemmet.

I Casa Estivas entré möts vi av förvaring som bjuder in till den öppna planlösningen. Även här har vi arbetat med Poliforms modell Senzafine.

Corso Studios förvaring från Poliform vi ritar och planerar hela hem. Renovering Göteborg
Corso Studios GästWC Vi ritar och planerar hela hem för din renovering i Göteborg

I Casa Estiva finns en liten gästtoalett där vi placerat Antoniolupis kommod Simplomood samt belyst med Occhios Io Verticale i mattsvart.

Fotograf: James Silverman

Fler bilder från projektet

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.