Corso Studios Villa Benedi ett hem från Poliform

Villa Benedi

Välkommen till Villa Benedi, ett hem omgett av klippor och växtlighet som med stora fönsterpartier suddar gränserna mellan ute och inne. 

Villa Benedis ägare är en designmedveten kund som tillsammans med Corso Studios ville skapa ett totalkoncept för sitt hem med en varm känsla och där naturen bjuds in i hemmet.

Stora fönsterpartier från Shücho bjuder in naturen och med Poliforms trämaterial i spessart oak i köket och på möbler skapar en varm och ombonad känsla tillsammans med de rustika trägolven från Almedahls Trägolv.

Corso Studios poliform inredning göteborg exklusiva hem inredning occhio belysning renoveringar
Corso Studios high end inredning göteborg renoveringar av exklusiva lägenheter och hus i hela sverige

Genom att låta högskåpsväggen vara lackad i en diskret varmgrå ton blir köksön mer framträdande och som en juvel i rummet.

Poliforms modell Artex har här skårade luckor med fasade kanter. Skårorna trollar bort gränserna mellan luckorna och ön upplevs som en svävande kloss. Tidlöst, lekfullt och elegant.  

Barstolarna är från Poliforms modell Ventura. I angränsning till köket har vi placerat Poliforms matsalsbord Concorde i Spessart Oak tillsammans med Poliforms matsalsstol Grace. De står på en matta från CC-tapis modell, Oldie. Matsalsarmaturen kommer från Catellani Smith

Efter maten kan man slå sig ner med en bok i Poliforms Santa Monica fotölj.

Corso Studios poliform occhio inredning göteborg renoveringar av exklusiva lägenheter och hus i hela sverige
Corso Studios high end inredning göteborg renoveringar av exklusiva lägenheter och hus i hela sverige

Den privata mastersuiten som vetter mot Villa Benedis vindskyddade baksida. Här har vi placerat Poliforms säng Jaqueline, sängborden Kelly i svart alm med belysning från One A, fotpallen Jane samt Poliforms väggsystem Quid med fronter i svart alm.

I Villa Benedis badrum jobbar vi med kommoder från Agape samt sten från Salvatori, Silk Georgette i texturen Bamboo, vi har även valt klassiska blandare från Vola. Vi har placerat Salvatoris Tabl-eau handdukshängare i gunmetal och Silk Georgette.

Corso Studios salvatori occhio agape inredning göteborg renoveringar av exklusiva lägenheter och hus i hela sverige
Corso Studios high end inredning göteborg renoveringar av exklusiva lägenheter och hus i hela sverige

En detalj i Villa Benedis badrum är att vi har placerat ett unikt skåp från Agape, Lift. Det designades av Benedini Associati est. 1999, där kunden själv kan utforma det som man önskar. Hos Villa Benedi har vi vi valt en insida i mörkt trä och en front i stenen Nero Marquin, liksom stenen på Agape accessoarerna på Agape kommoden EVO.

Fotograf: James Silverman

Fler bilder från projektet

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.