Casa Taglio

I detta projekt besöker vi en familj i sydvästra Göteborg. Familjen bor i ett äldre hus som de omsorgsfullt har renoverat och utvecklat under årens lopp. 

Corso Studios Boffi Göteborg showroom köksåterförsäljare återförsäljare inredning renovering belysning showroom. Miele vitvaror Bora häll

När det nu äntligen var dags för ett nytt kök, sökte de ett modernt kök med traditionell kökskänsla som harmonierar med övriga huset.

Familjen önskade att det nya köket skulle komplettera hemmet, där en mjuk och levande känsla skulle framhävas av det gamla golvet och taket.

Tillsammans med det nya moderna blir den ruffa grunden autentiskt rustik, vilket i Casa Taglio upplevs som hemtrevlig lyxig elegans.

Kristina berättar att familjen själva varit väldigt involverade i designen och utformningen av köket. Här har Corso Studios funnits vid familjens sida för att guida till en lösning som passar familjens önskemål.

Efter ett kompletterande besök tillsammans med familjen i Boffis showroom i Milano föll valet på Boffis modeller Hide och Aprile. Kristina berättar att Aprile är en modell som är framtagen för att särskilt betona värdet av att använda naturliga material. 

Corso Studios Boffikök vitvaror kök återförsäljare Miele Gaggenau Bora häll. Boffi showroom Göteborg. Renoverar kök badrum förvaring i hela hem. Fina innerdörrar Göteborg
Boffi showroom hos Corso Studios. Återförsäljare av Miele, Gaggenau, BORA och SubZero. Vi hjälper dig med din köksrenovering. Fin innerdörr

Apriles luckor karaktäriseras av urfrästa handtag, vilka är formade på ett sätt för att ge illusionen om att bänkskivan tjocklek enbart är några millimeter.

 I Casa Taglio har Hide varit ledande i utformningen av köket. Hide är en högskåpsmodell där vi kan kombinera ett extra stort skafferi med övriga högskåp, i vilka all utrustning kan döljas bakom flexibla dörrar.

Corso Studios Boffikök vitvaror kök återförsäljare Miele Gaggenau Bora häll. Boffi showroom Göteborg. Fina innerdörrar
Corso Studios De Padova och Occhio samt CC-tapis. Vi renoverar och hjälper dig med planering av ditt hem

Under projektets gång växte önskan om att komplettera hemmet med möbler från De Padova, belysning från Occhio samt mattor från CC-tapis. 

I angränsning till köket står soffan Square, Etiquette love seat tillsammans med Sento Lettura från Occhio och på golvet ligger en specialbeställd matta från CC-tapis.  

Fotograf: James Silverman

Fler bilder från projektet

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.