planera exklusiva badrum

casa-o

Casa-O ligger några minuter utanför stadsbruset i Göteborg på en kulle, en villa i modern tappning som när kunden kom till oss på corso studios ville skapa en rustik känsla med hög exklusivitet, med god förvaring för något väldigt viktigt – vinet.

planera kök göteborg poliform
dörr från adl till vinkällaren
Vi valde att utforska kökets flexibilitet genom att placera husets vinkällare två våningar upp, precis bredvid köket istället för den mer traditionella placeringen. För att separera vinrummet och köket placerade vi en pivot dörr från ADL, som förstärker den exklusiva känslan i hemmet.

 

 

 

 

 

I badrummet arbetade vi med sten från Salvatori och kommod och spegelskåp från Antoniolupi. Den ribbade kommoden i kombinationen från stenen från Salvatori skapar ett förstklassig masterbad.

planera badrum

Fler bilder från projektet

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.