Engelbrektsgatan

På Engelbrektsgatan ligger en sekelskiftslägenhet och kunden som kom in till oss ville låta lägenhetens originaldetaljer stå ut och samverka tillsammans med tidlös italiensk design.

Kristina berättar att “lägenheten som i sig är otroligt vacker fick ett ljusare kök från Poliform med överskåp i speglat glas för att addera exklusivitet och rymd till rummet. Vi valde även att placera en ö med överhängande barbord för att låta middagsgäster hänga kvar i köket medan maten lagas”.

poliformkök från corso studios engelbrektsgatan

Kristina fortsätter förvaringslösningen som vi gjorde för denna kunden blev nedtonad och nästan lite hemlig

portfoliobilder

Se fler av våra hem

Scroll to Top

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.