kök poliform göteborg

palazzo di dahlberg

Högst upp i ett husen på Erik Dahlbergsgatan finns det numera vindsvåningar i hög internationell design. Lägenheterna andas tidlöshet och är designade för att tala till den medvetne köparen som lägger stor vikt vid kvalitet och materialval. corso studios har designat och levererat köken som kommer från Poliform.
planering av badrum göteborg
corso studios har även planerat badrummen med fokus på funktionalitet och internationell känsla.
Vindsvåningar har ofta varierande takhöjd eller bjälkar som normalt inte finns i andra lägenheter. Det kan göra att vissa ytor blir mer utmanande att planera och då är det viktigt att tidigt i processen av bygget att planera rummens funktion. Vissa miljöer kräver högre takhöjd och större yta medan en mysig läshörna drar nytta av lägre i tak och lugnet som det medför.

portfoliobilder

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.