Exklusiv internationell inredning Göteborg, Corso Studios renoverar hela hem. Poliform, Salvatori, Inalco, Vola, ADL innerdörrar

Casa Spada

Här har vi en nyproducerad våning i ett naturnära, ljust och högt läge. Vi har tillsammans med kunden skapat en helhet, som omfattar kök, vardagsrum, förvaring, sovrum, kontor och belysning.

Corso Studios Poliform Phoenix black elm. Lampor för kök, Occhio Mito Sospeso. Skål från Rina Menardi . Corso Studios köksrenovering, badrenov

Vi startar med skalet genom att färgsätta väggar och tak i en mjuk färgton, tillsammans med ett tonat trägolv. Vi har ett stort rum i vinkel, som ger plats för matsal, vardagsrum och kök. Vi fastnade för Poliforms svarta alm, som tonalitet på köket och denna finish har varit styrande för resterande val.

Barstol: Poliform, Ventura Barstool. Kök: Poliform, Phoenix i svart alm med bänkskiva i Brown Köksmaskiner: Gaggenau, Serie 400 Skål: Rina Menardi

Poliforms köksmodell Phoenix har ett subtilt lekfullt och kaxigt uttryck genom att ha olika placeringar på sina handtag. Luckan är 26 mm tjock men den visuella upplevelsen är bara vara 6 mm tjock. Socklarna på ön är indragna, vilket ger en svävande illusion. Rent och stilfullt!!  Klassisk och elegant bänkskiva i marmor – Poliforms Brownstone. 

 Kök: Poliform, Phoenix i svart alm.

Corso Studios hjälper dig med din köksrenovering, badrenovering och har rätt förvaring till dig. Belysning från Occhio och kök från Poliform
Corso Studios möbler från Poliform, belysning från Occhio. Köksrenovering, badrumsrenovering, Walk in Closet lernberger stafsing

Det angränsande vardagsrummet, knyter ihop kök och matsal. Poliforms vägghängda Code, innehåller både vitrinskåp och tv möbel. Occhios Mito Largo skapar olika stämningar beroende på ljusbild. Samspelet mellan konst, färg och produktval återspeglar kundens personlighet. 

Fåtöljer, soffbord, soffa och vägghängt vitrinskåp & tvmodul: Poliform, Matta: cc-tapis. Belysning: Occhio och Santa Cole. Skålar: Rina Menardi

Välkommen in i Casa Spadas matsal. I blickfånget finner vi Baxters ovala matbord, Bourgeois, med Baxters matsalstolar Corinne i borstat läder. Lampan hänger som en skulptur och förgyller matsalen.  

Vägghängt vitrinskåp: Poliform

Corso Studios planerar hela hem med Poliform, Occhio, cc-tapis. Vi hjälper dig med din renovering. lernberger stafsing
Corso Studios Poliform Quid Baxter Flos, Lernberger stafsing

I entrén har vi en hallmodul, från Poliform, som håller ordning på din vardag. Lådorna har samma finish i svart alm som luckorna i köket, Poliforms.  En stor spegel från Baxter skapar rymd, en fin detalj är att ramen är läderklädd och har samma läderfinish som matsalstolarna även det från Baxter. 

I sovrummet har vi Poliforms säng Jaquliene tillsammans med det ovala nattduksbordet Kelly, även detta i svart alm med en topp i skin.

Sänglampa från Occhio, Sento Lettura

Corso Studios Poliform Onda, Jaqueline bed. Occhio Sento Lettura

Fotograf: James Silverman

Fler bilder från projektet

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.