poliform | Casa in Corso

Poliform | Casa in Corso är vår största studio. Här hittar ni kök, möbler och walk in-lösningar från det italienska varumärket Poliform. Poliform ger möjligheten att skapa unika hem med stilistiska produkter som passar tillsammans. Här kan ni låta er inspireras av Salvatori, Agape, Antoniolupi & Vola som är internationellt erkända varumärken inom badrumsinredning. Hela studion är belyst med det tyska varumärket Occhio, som är marknadsledande inom kvalitativ belysningsdesign. Poliform | Casa in Corso är stilren modern design som samtidigt alstrar värme och mjukhet

renovera köket med kök från poliform, vi på corso studios har arbetat med kök i 18 år och hjälper dig hela vägen med din köksrenovering.

HQ: Poliform | Casa in Corso
Övre Husargatan 12
413 14 Göteborg

Tisdag – Torsdag 11.00-18-00
Fredag 11.00-15.00
Lördag  Sommarstängt lördagar fr o m 1/6 t o m 11/8, välkommen att boka tid på +46 736-22 93 36

corso@corsostudios.se
 +46 736-22 93 36

Rulla till toppen

Jag vill bli kontaktad

Oavsett om du har en eller flera tomter där du ska bygga nytt eller om du vill renovera om köket, badet eller förvaringsytorna hemma, finns vi här för dig att hjälpa dig genom hela processen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.